Startol a WFM.hu

Cégünk, a Guard Control Kft. olyan egyedülálló megfigyelési szolgáltatásokat fejleszt, és olyan komplex támogatási csomagokat biztosít, amivel Ön mindig naprakész lehet vállalkozását illetően.

Startol a WFM.hu

A QR Control megoldás bevezetése után elindult WFM.hun weboldalunk is

A Guard Control Kft. ismét egy új szolgáltatás csomagot elkülönítő weboldallal jelentkezik. A célunk, hogy szolgáltatás portfóliónk növekedésével és irányultságának változásával együtt érthetőbben kommunikáljuk a szolgáltatások közti különbséget. 

Míg a Checkingsystem Őrjárat ellenőrző megoldás egy RFID azonosítással és RFID pontos csekkolással le is tudja a fizikailag kihasználható tudást, az új WFM munkafolyamat kontroll az OSM-hez hasonlóan okostelfon használata mellett a legkülönbözőbb adatok bevitelére és online rendszerbe töltésére alkalmas. A fényképes jelentések, a feladatsorok, az utóellenőrzési és műveltetési lehetőségek nagy funkcionális szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, így a konkrét felhasználása igen széles spektrumban képzelhető el.

Előre konfigurált megoldásaink a karbantartást, a takarítást, az ingatlan kezelést és a boltok ellenőrzését teszi lehetővé.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÜZENT NEKÜNK!

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben fontos kérdése van, hívjon most!

+36 1 2037557