Karbantartás kontroll

Cégünk, a Guard Control Kft. olyan egyedülálló megfigyelési szolgáltatásokat fejleszt, és olyan komplex támogatási csomagokat biztosít, amivel Ön mindig naprakész lehet vállalkozását illetően.

Checkingsystem WFM Karbantartás kontroll

Karbantartás kontroll

A WFM folyamat ellenőrzéssel a legkülönfélébb gépek, gépsorok, futószalagok időszakos ellenőrzése és karbantartási részfeladatai megbízhatóan és egyszerűen kontrollálhatóvá válnak. A rendszerbe feltöltött munkafolyamatok segítenek a karbantartóknak a munkák elvégzésében. A rendszerhez csatlakoztatott telefonon megjelenő feladatsorok igazolásával és fényképes jegyzőkönyvvel bármilyen részfolyamatról is képes adatokat gyűjteni. A központi felületen ellenőrizhető a munkák elvégzése, az azokkal kapcsolatos információk, fényképek bármikor letölthetők. A folyamatok elvégzésének idejéből, illetve a következő karbantartási helyszínre érkezésből további számadatok nyerhetők ki. 

Kiknek ajánljuk a megoldást?

karbantartási munkákat végző vállalkozások számára a gyorsabb és egyszerűbb adminisztrációhoz.

üzemek, szolgáltatók részére, ahol a karbantartásokat és ellenőrzéseket saját alkalmazotakkal oldják meg.

karbanatrtási és ellenőrzési munkafolyamatokat külsős szolgáltatótól igénybe vevő megbízó részére a magasabb kontroll szint eléréséért.

A WFM online folyamatkezelést szinte bármilyen élőerős munkavégzéshez ajánljuk, ahol a a folyamatos rendelkezésre állás alapvető szempont és bármilyen leállás üzleti kárt okozhat.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Lépjen kapcsolatba

Olvassa el adatvédelemi tájékoztatónkat, mielőtt megadná adatait!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Idézetek
Keresse szakértőinket!

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÜZENT NEKÜNK!

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben fontos kérdése van, hívjon most!

+36 1 2037557